Forum, stworzone przez Dimness, na potrzeby umieszczania PBF Świętej Trójcy (Dimness, Magoichiable, MrBaalnazzar)
Who want to talk about murders?
Dyrektorka- Ruch oporu stworzony w szkole...? Hmmm... to się może nawet udać. Moglibyśmy nawet kontynuować edukowanie pomimo całej tej apokalipsy.
Fizyk- Acozbezpieczeństwemtychwszystkichuczniów!? Czyonosięjużwtychczasachnieliczy!?
*WFmen położył fizykowi dłoń na ramieniu.*
WFmen- Nikt nie każe ci współpracować. A jak coś się nie podoba, to w morde!
Kotarou- Ja w każdym razie jestem za.
Biolodżka- Ja też.
Chemik- I... whhhhhh... ja...
WFmen- Jak nikt!
*Każdy nauczyciel ostatecznie poparł ten pomysł. nawet fizyk się przełamał.*
Dyrektorka- Dobrze więc. Zatem... postanowione! Zakładamy szkolny ruch oporu.
Chemik- Czy będziemy... whhhhhhh... się jakoś... whhhhh... nazywać...?
Onizuka: Szkolny krąg, Najemnicy, Armia To-ki-ou, lub też Oni, Red Suns, Night kids. Które wybieracie?
Ostatnio edytowany przez Yuri (2014-08-12 19:08:39)
nauczyciel Japońskiego- Red Suns... A co powiecie na bardziej patriotycznie: Akai Taiyou? Moglibyśmy o sobie mówić AT!
Onizuka: Mnie nie obchodzi jak to sie będzie nazywać! Mi zależy głównie na bezpieczeństwie uczniów! O! Niech pani dyrektorka zdecyduje. *zrobił mostek* Chce pani usiąść?
Dyrektorka- Jeśli pan sobie życzy...
*Dyrektorka wstała z krzesła i usiadła na Onizuce.*
Dyrektorka- Ale nazwa też jest ważna. Jeśli chcemy zjednoczyć ludzi przeciw komuś, to ci ludzie muszą wiedzieć, za kogo walczą. Wtedy będą walczyć jeszcze skuteczniej. Niech będzie Akai Taiyou. Panie Tokugawa.
nauczyciel japońskiego- Tak?
Dyrektorka- Proszę się skontaktować ze wszystkimi uczniami naszej szkoły i poinformować, że zbieramy się, by stworzyć ruch oporu.
Tokugawa- Zrozumiano! *stanął na baczność, po czym wybiegł pędem z sali*
Chemik- To może ja... whhhhh... pójdę, aby przygotować... whhhhh... środki obronne...
Onizuka: A co Ja mam robić?
Dyrektorka- Pańska klasa już się tu pojawiła. Myślę, że dobrze by było, gdyby ją pan zorganizował i wyjaśnił plan działania.
Kotarou- Pani dyrektor... Czy mógłbym...
Dyrektorka- *z uśmiechem* Ależ oczywiście!
Kotarou- Ale nawet nie wie pani, co chcę powiedzieć.
Dyrektorka- Panie Takasaki. Ja przecież doskonale wiem, co jest dla pana najważniejsze.
Kotarou- *ze szczerym uśmiechem* Dziękuję pani! *wybiegł z pokoju*
Onizuka: No dobrze! Em....Czy mogłaby by pani ze mnie zejść? Ehehe...
Dyrektorka- Ależ oczywiście. *zeszła*
*Wyszedłszy z gabinetu, Onizuka wpadł na Masamiego.*
Masami- Oh, panie Onizuka! Tutaj pan jest!
Onizuka: Hm? Co jest Date? Muszę zorganizować klase, jestem waszym nauczycielem jakby nie patrzeć!
Masami- Ja właśnie apropos tego. Bo widzi pan, kiedy tylko wszystko się zaczęło, to ja od razu wiedziałem, co należy zrobić. Proszę pójść za mną do naszej klasy.
Onizuka: No cóż...Prowadź Date!
*Klasa... cóż... mocno się zmieniła z wyglądu. Zacznijmy od tego, że wszystkie ławki zostały przesunięte do ściany od strony korytarza, a pustą przestrzeń wypełniły elementy typowego wyposażenia kuźni. Piec był ustawiony w lewym tylnym kącie sali i był skonstruowany tak, aby dym wylatywał za okno. Przed nim stało kowadło, a obok miech. Dodatkowo okna w tylnej części sali zostały zasłonięte firaną z jakiegoś grubego, czarnego materiału, co sprawiło, że w klasie było dużo ciemniej. Tak naprawdę, to cała klasa zamieniła się w jedną wielką kuźnię.*
Masami- Nie ma co czekać. Muszę jak najszybciej przystąpić do pracy. Wykuję dla wszystkich broń białą i pistolety. Potem zacznę kuć fortyfikacje dla szkoły...
Onizuka:*zrobił jedną ze swoich min kiedy jest zdziwiony* Date kiedy ty to...No doobrze! To Ty tu pracuj a Ja skoczę po wszystkich uczniów i przyprowadzę ich tutaj. *Jak powiedział tak zrobił*
*W międzyczasie doszli Ota, Shinkai i Burano.*
Atogawa- I co? Co się działo na tym spotkaniu? Ustalono coś?