Forum, stworzone przez Dimness, na potrzeby umieszczania PBF Świętej Trójcy (Dimness, Magoichiable, MrBaalnazzar)
Who want to talk about murders?
Takeshi- Grunt, żebyście się nie zaczęły kłócić, bo jeśli jest jakaś rzecz, której bym teraz kategorycznie nie zniósł, to zobaczyć dzisiaj po raz kolejny twarz Morona.
Powrót do starego avka, hm...
Naomi: Oooooj... Zgodzę się z tym. Acz mam przeczucie, że on się zbliża.
*Nagle poza namiotem rozległ się jakiś hałas, a chwilę potem słychać głos.*
Morooka- Ajeźli wazzz tu jeżdże znajdee, do już więdzej niiee zobaczydie brogu żgoły...
Takeshi- Patrzcie państwo, Kasai ściągnęła na nas zgubę.
*W momencie, kiedy dziewczyny odwróciły się w jego stronę, Takeshi leżał już w łóżku.*
Naomi: *Patrzy na Takeshi'ego z szatańskim uśmieszkiem.* Jeśli myślisz, że ci wybaczę za te zdanie to się mylisz. *Weszła do jego śpiworu, jak ta ostatnia wredota.*
*Do uszu Naomi dobiegł szept "Odważna jesteś...".*
Midori: Sprytne, widać będę miała co wspominać tee hee *weszła do śpiworu Akihiko*
Morooka- Szy ja złyżałem jagieź chałasy...?
*Nagle wejście do namiotu otworzyło się i zaśmierdziało alkoholem.*
Morooka- Cholera, nie ma...!
*Po czym nie zamykając wejścia poszedł sobie, potknął się o kamień, powiedział "przepraszam" - jakby do tego kamienia - i zniknął za rogiem.*
Midori: Wiecie co...Może pójdźmy spać? Tee hee
Naomi: Rozumiem, że w twoim obecnym położeniu to... jest nawet dobre. Ja mam trochę... gorzej.
Takeshi- Dobra, to kto odważy się wstać i zamknąć po Moronie wejście do namiotu...?
*Chwila ciszy*
Takeshi- Dobra, pójdę ja.
*Naomi poczuła, że nagle śpiwór zrobił się przestronniejszy, jednak po chwili ponownie zrobiło się ciaśniej.*
Ostatnio edytowany przez MrBaalnazzar (2014-06-25 18:23:57)
Takeshi- Bardziej ciekawi mnie, jak będzie wyglądała pobudka, kiedy Moron zobaczy, że z namiotu zamiast trzech chłopaków, wyjdzie dwóch chłopaków z dwiema dziewczynami w bonusie.
Naomi: To trzeba wstać wcześniej. I zrobić coś z Kanji'em z naszego namiotu, bo to też jest takie.... Ekhem.