Forum, stworzone przez Dimness, na potrzeby umieszczania PBF Świętej Trójcy (Dimness, Magoichiable, MrBaalnazzar)
Powrót do starego avka, hm...
Dzień 63
*Dziś jest 1 listopada. Pogoda na ten weekend, będzie bombowa! Aż się prosi o wyjazd na wycieczkę!*
*Dziś jest sobota.*
*Wstała i przygotowała się na dzisiejszy camping, po czym udała się na miejsce zbiórki.*
Who want to talk about murders?
*Takeshi zebrał do podręcznej torby wszystkie najpotrzebniejsze rzeczy i poszedł na zbiórkę.*
Akihiko:*Akihiko, Kanji i Midori wybiegają za rogu i widza odjeżdżający autobus* Niech to!
Kanji: Cholera jasna!
Midori: Co teraz?
Akihiko:*zauważył dwa rowery pod ścianą* Ej są rowery! Niestety tylko dwa...*cała trójka spojrzała się na siebie*
Kanji: Yy...Wiecie..Nigdy do was nic nie miałem, ale...*szybko wsiadł a rower* Nara lamusy!
Akihiko:....
Midori: Chyba będziesz musiał nas zawieźć!
Akihiko: O Adanosie...*Akihiko wsiadł na rower, a Midori weszła mu na plecy i jechali za Kanji'm*
*Cała grupa zebrała się na polanie. Stanął przed nimi pan Morooka.*
Morooka- Słuchajcie, gówniarze, bo nie mam zamiaru powtarzać. Teraz wszyscy pomagacie rozkładać namioty. Tylko żeby było jasne. Dziewczyny będą spać tam *pokazał palcem w swoją lewą stronę*, a chłopaki tam *pokazał w swoją prawą stronę*. A tylko spróbujcie któreś w nocy przejść na drugą stronę, a nie ręczę za moją dłoń, jasne!? JASNE, FRAJERZY!?
*Takeshi przytaknął, po czym zerknął na moment kątem oka na Naomi i ponownie obrzucił Morona ciążącym spojrzeniem.*
*Zauważyła wzrok Takeshi'ego.* "Oho, już coś planuje.'' *Poszła pomóc dziewczyną z namiotami.*
Akihiko:*Wraz Kanji'm rozkładają namioty*
*Takeshi szybko rozłożył swój namiot, a kiedy już to zrobił, poszedł do lasu i jak na razie tyle go widziano.*
Akihiko: Na ramen!
Kanji: Na bitke!
Midori: Do klubu sado-ma.... Zapomnijcie o tym!
Naomi: Wielce bawi mnie wasz nastrój. Może po prostu pójdziemy do lasu?
Akihiko: Do lasu..?
Kanji: Ale, po co?
Naomi: A nie wiem. Przejść się. Może znajdziemy jakąś atrakcję na jutro?