Forum, stworzone przez Dimness, na potrzeby umieszczania PBF Świętej Trójcy (Dimness, Magoichiable, MrBaalnazzar)
Who want to talk about murders?
*Daisuke akurat siedział sobie w cieniu w rogu widowni. Obok niego stał sobie Takeshi.*
Daisuke- *odwraca się do Takeshiego* To ty wtedy zagiąłeś wszystkich na treningu koszykówki, no nie?
Takeshi- ...Być może...
Daisuke- Nah, kogo zresztą obchodzi koszykówka. To taki denny sport. Phi...
*Takeshi spojrzał na Daisuke przeszywającym wzrokiem, po czym odwrócił głowę z powrotem w stronę boiska.*
Ostatnio edytowany przez MrBaalnazzar (2014-01-24 19:39:23)
Akihiko:*wszedł na salę i szuka Daisuke, zauważył go* O tam jest! *podchodzi do Daisuke* Yo Daisuke, co u Ciebie?
Daisuke- Yo! U mnie chyba dobrze... Co prawda siedzę w dziwnym towarzystwie... *zerknął ukradkiem na Takeshiego* ...ale jest wporzo. Tylko nie mów Kou, że tu jestem.
Akihiko: Tsa siedzisz w dziwnym towarzystwie...Spoko nie powiem mu, że tu jesteś. *w tym czasie wchodzi do sali, Kanji* Hm, Kanji? *Kanji zauważył Akihiko i podszedł do niego*
Kanji:Yo senpai!
Akihiko: Yo poznaj mojego kolegę, Daisuke.*pokazuje na Daisuke*
Kanji: Cześć jestem Kanji Tatsumi *podaje ręke Daisuke*
Ostatnio edytowany przez Yuri (2014-01-24 19:44:20)
Daisuke- Daisuke Nagase. Siemasz. *ściska dłoń Kanjiego*
Akihiko: Możę stąd wyjdziemy? Yolo Swaggins! *wychodzą na zewnątrz*
Daisuke- ...Porąbało się ostatnimi czasy całkowicie. Odkąd pojawiła się ta dziewczyna, Kou prawie w ogóle się do mnie nie odzywa. Zmieni się... i to mocno.
Akihiko: Wiesz jaki jest, za kilka dni mu przejdzie.
Kanji: Em...Jaka dziewczyna?
Akihiko: Ach tak już wyjaśniam *opowiedział mu całą historie*
Kanji: Więc to tak...No cóż, trzeba być dobrej myśli, prawda?
Daisuke- Chyba tak... Hej, chodźmy do Hagakure. Dzisiaj ja stawiam!
Akihiko: Mi tam pasuje!
Kanji: Mogę się przejść.
Akihiko: No to, Jadymy! *idą do Hagakure*
Powrót do starego avka, hm...
*Po czterech kwartach wynik meczu wynosił 50:40 dla drużyny Kou. W szatni wszyscy byli bardzo przejęci sukcesem.*
Kou: Hej Naomi! Niezła gra.
Naomi: A daj spokój. Trzy razy z faulowałam. *Shin klepnął ją mocno w plecy.*
Shin: Bo Naomi jak zacznie faulować to nie może skończyć.
Naomi: A ty się nawet nie wypowiadaj! Za każdym razem jak miałeś rzuty osobiste to nie trafiałeś. *Odgryzłą mu się brązowowłosa.*
Shin: Mniejsze zło. *Cała trójka zaśmiała się.*
[Poczuła nowy przypływ energii. Moc Arcany Strenght została zwiększona.]
*Kanał północny. Na ekranie pojawia się... Midori w gotyckim stroju i z biczem w ręku. Obszar za nią mocno przypominał cmentarz.*
Midori- Witamy w w Północnym Show Midori Yamikawy! Mrok ogarnął już całą ziemię. Wszyscy, którzy nie poddali mu się w DOMINACJĘ wkrótce to zrobią! Ach, już czuję tą ciężką atmosferę w powietrzu. Czekamy tylko na naszych pierwszych gości. Czy uda im się przejść ultrasadystyczny tor przeszkód i dostać się na sam koniec, aby móc potem poczuć na sobie słodki smak cierpienia ze strony waszej uroczej prowadzącej...? *mrgnięcie* Wkrótce się dowiemy! Zapraszam! *w tym momencie strzeliła biczem w powietrze.*
...
*Takeshi siedział w swoim fotelu.*
Takeshi- Wow, to się nagrało... Ale chyba tego żałuję bardziej niż kanału Kanjiego.
Akihiko: Nigdy nie lubiłem być dominowany, i nigdy nie lubiłem Sadomaso...Kit z tym, będzie trzeba ją uratować! Chwile....czy ona nie przypomina troche Misuzu...?
Ostatnio edytowany przez Yuri (2014-01-24 20:45:45)
*Ogląda kanał północny. Po obejrzeniu strzela facepalm'a.*
Naomi: Co ja patrze....