Forum, stworzone przez Dimness, na potrzeby umieszczania PBF Świętej Trójcy (Dimness, Magoichiable, MrBaalnazzar)
Onizuka: Haha! Powiem Ci Date, kiedy byłem w waszym wieku też dręczyliśmy nauczycieli! Ba, w drugiej klasie gimnazjum byłem postrachem całej szkoły wśród uczniów! Ale to nie o to chodzi. Jeżeli dalej chcesz być moim uczniem, zachowuj się jak na niego przystało, jasne?
Who want to talk about murders?
Masami- Oczywiście, panie Onizuka. To będzie dla mnie zaszczyt, być uczniem tak wspaniałego wychowawcy...
*Nagle drzwi otwarły się pod wpływem kopniaka i do środka wpadła Kaede.*
Kaede- Wiem, że to ty, Date! Gdzie jesteś!? Zrobię z ciebie sorbet! *zobaczyła całą scenę* Oh, przepraszam. Ja chyba nie w porę.
*Powiedziawszy to ostatnie zdanie, Kaede UŚMIECHNĘŁA SIĘ i podrapała się w tył głowy.*
Onizuka: Ahaha, Majiro wszędzie obecna! W sumie ładny masz uśmiech Majiro. No, ale nie czas na to, robi się późno! Wracajcie do domów!
Kotarou- Ufff... Wreszcie koniec. Jestem cały poobijany...
Atogawa- Tak, to może ja też pójdę...?
*Cwel zaczął powoli wycofywać się z miejsca akcji, lecz wtem został złapany za tył kołnierza przez Kaede.*
Kaede- *nastawiając palce* A dokąd to, cwelu...? Wiesz co...? Jak ja teraz z tobą skończę po tamtej akcji w klasie, to dopiero będziesz się wstydzić, żeby opowiadać komukolwiek o tym wieczorze...
Onizuka: Ehehehe...No wiesz Atogawa to nie było miłe co wtedy zrobiłeś...Majiro tylko go nie poobijaj za bardzo! *szybko uciekł, tak UCIEKŁ do swojej kwatery*
W sumie, to wszyscy uciekli na swoje kwadraty... Oprócz Atogawy i Kaede, oczywiście. Lecz cóż działo się tamtej nocy w tejże pustej klasopracowni...? To już... hehehe... pozostanie milczeniem...
Ostatnio edytowany przez MrBaalnazzar (2014-08-09 00:10:28)