Święta Trójca i Oxide

Forum, stworzone przez Dimness, na potrzeby umieszczania PBF Świętej Trójcy (Dimness, Magoichiable, MrBaalnazzar)

Ogłoszenie

Informuje iż od teraz, opcja tworzenia tęczowej czcionki na forum jest dostępna. Chętnych, proszę o zgłoszenie się do mnie.

#271 2014-08-08 23:59:29

Yuri

Mistrz PBF

39758946
NP w Persona: Our Story: Akihiko "Aki" Sanada
NP w Neopsychonauts: Alex Smith

Re: [s]Dzień[/s] Rozdział 1

Onizuka: Haha! Powiem Ci Date, kiedy byłem w waszym wieku też dręczyliśmy nauczycieli! Ba, w drugiej klasie gimnazjum byłem postrachem całej szkoły wśród uczniów! Ale to nie o to chodzi. Jeżeli dalej chcesz być moim uczniem, zachowuj się jak na niego przystało, jasne?

Ochrona bliskich to nie jest praca na pół gwizdka. Jeżeli naprawdę zależy ci na bliskich, musisz dawać z siebie wszystko przez cały czas!

#272 2014-08-09 00:02:42

MrBaalnazzar

Who want to talk about murders?

NP w Persona: Our Story: Takeshi Hideo
NP w Neopsychonauts: Ronald Grey

Masami- Oczywiście, panie Onizuka. To będzie dla mnie zaszczyt, być uczniem tak wspaniałego wychowawcy...
*Nagle drzwi otwarły się pod wpływem kopniaka i do środka wpadła Kaede.*
Kaede- Wiem, że to ty, Date! Gdzie jesteś!? Zrobię z ciebie sorbet! *zobaczyła całą scenę* Oh, przepraszam. Ja chyba nie w porę.
*Powiedziawszy to ostatnie zdanie, Kaede UŚMIECHNĘŁA SIĘ i podrapała się w tył głowy.*

#273 2014-08-09 00:04:15

Yuri

Mistrz PBF

39758946

Onizuka: Ahaha, Majiro wszędzie obecna! W sumie ładny masz uśmiech Majiro. No, ale nie czas na to, robi się późno! Wracajcie do domów!

Ochrona bliskich to nie jest praca na pół gwizdka. Jeżeli naprawdę zależy ci na bliskich, musisz dawać z siebie wszystko przez cały czas!

#274 2014-08-09 00:07:23

MrBaalnazzar

Kotarou- Ufff... Wreszcie koniec. Jestem cały poobijany...
Atogawa- Tak, to może ja też pójdę...?
*Cwel zaczął powoli wycofywać się z miejsca akcji, lecz wtem został złapany za tył kołnierza przez Kaede.*
Kaede- *nastawiając palce* A dokąd to, cwelu...? Wiesz co...? Jak ja teraz z tobą skończę po tamtej akcji w klasie, to dopiero będziesz się wstydzić, żeby opowiadać komukolwiek o tym wieczorze...

#275 2014-08-09 00:08:49

Yuri

Mistrz PBF

39758946

Onizuka: Ehehehe...No wiesz Atogawa to nie było miłe co wtedy zrobiłeś...Majiro tylko go nie poobijaj za bardzo! *szybko uciekł, tak UCIEKŁ do swojej kwatery*

#276 2014-08-09 00:10:16

MrBaalnazzar

W sumie, to wszyscy uciekli na swoje kwadraty... Oprócz Atogawy i Kaede, oczywiście. Lecz cóż działo się tamtej nocy w tejże pustej klasopracowni...? To już... hehehe... pozostanie milczeniem...

Ostatnio edytowany przez MrBaalnazzar (2014-08-09 00:10:28)

Stopka forum

RSS