Forum, stworzone przez Dimness, na potrzeby umieszczania PBF Świętej Trójcy (Dimness, Magoichiable, MrBaalnazzar)
Powrót do starego avka, hm...
Dzień 4
*Dziś jest 3 września, cały dzień będzie padać.*
*Dziś jest środa.*
(Idzie z Shin'em do szkoły. Słyszy rozmowy idących przed nią dziewczyn. Jedna miała białą parasolkę a druga miała żółtą.)
Dziewczyna z białym parasolem: Słyszałaś tą plotkę?
Dziewczyna z żółtym parasolem: Jaką?
Dziewczyna z białym parasolem: No tą, że jak spojrzysz w telewizor o północy, gdy pada deszcz to ukaże ci się twoja druga połówka?
Dziewczyna z żółtym parasolem: Serio? Muszę sprawdzić! A słyszałaś że wczoraj w wiadomościach była ta dziewczyna? No ta.... Saki!
Dziewczyna z białym parasolem: Tak, tak.
(wchodzi do szkoły)
*Wstaje* Ehhh kolejny dzień szkoły. *robi sobie śniadanie i zjada je* No dobra czas wyjść *wychodzi z domu. Jest już pod szkołą*
Who want to talk about murders?
*dzwonek na lekcje*
pani Sofue- To pierwsza lekcja historii w tym roku. Co więc powiecie na powtórkę? Może na przykład Sanada? Nagminnie zapominasz o mundurku, więc potraktuj to jako karę. Przypomnij klasie, jak nazywał się władca Babilonii, twórca słynnej zasady "oko za oko, ząb za ząb"?
Hammurabi!
pani Sofue- Bingo! A czy potrafisz określić, w którym wieku panował?
Niestety nie! Ale mogę coś powiedzieć o erze Sengoku.
pani Sofue- Niestety! Hammurabi rządził w okresie Jomon. Dostajesz trójkę, siadaj.
*Pod nosem* Trójkę? Pewnie nie wie nic o tym kto rządził Japonią pod koniec ery Sengoku.
Ostatnio edytowany przez Yuri (2012-11-08 18:06:18)
Trójka, eh? No cóż nie jestem dobry z historii z takich tematów pozostaje mi tylko wrócić do domu *wychodzi z szkoły i idzie wzdłuż rzeki*
*Takeshi wymknął się ze szkoły tak, że nikt go nie zaczepił*
(wchodzą do domu. Naomi idzie do kuchni i robi obiad. Shin ogląda telewizję. Po 15 minutach obydwoje jedzą obiad oraz oglądają telewizje.)
Shin: Eh. Masakra.
(kończą jeść, Shin idzie pozmywać. Naomi siada w pokoju i czeka do północy.)