Forum, stworzone przez Dimness, na potrzeby umieszczania PBF Świętej Trójcy (Dimness, Magoichiable, MrBaalnazzar)
Powrót do starego avka, hm...
Dzień 1
*Dziś jest 31 sierpnia, cały dzień będzie padać.*
*Dziś jest niedziela.*
(Dziwny pokój, stoję przed stołem, obok siedzi starszy człowiek a obok dziwna kobieta, trzymająca księgę.)
Starszy człowiek: Witaj w Pokoju Velvet, jestem Igor, a obok mnie siedzi Margaret.
Kobieta: Witaj.
Igor: Zapewne chcesz wiedzieć co tu robisz? Zaniedługo czeka cię wielka tajemnica, od której zależy twój los. By sprostać temu wyzwaniu będziesz potrzebowała naszej pomocy.
Margaret: Będziemy służyć ci pomocą.
Igor: Lecz, czas naszego spotkania dobiega końca, uważaj na siebie.
(Budzi mnie wstrząs. Spoglądam przez okno pociągu.)
Who want to talk about murders?
*Przez przedział przechodzi wysoki chłopak w okularach i w polarze. Zerka na dziewczynę. Możnaby odnieść wrażenie, że oczy mu się przez chwile rozszerzyły, ale bez słowa poszedł dalej...*
*Akihiko ( Ja) budzi się z myślą o tym że jutro jest szkoła* Ja: Wakacje szybko minęły poza tym pada deszcz, więc jest jeszcze gorzej.
Ostatnio edytowany przez Yuri (2012-11-05 16:59:57)
(Wkrótce pociąg się zatrzymuje. Wsiada, podbiega do niej chłopak w ciemnych dżinsach, czarnej bluzce i czarnych butach. Miał szare oczy i brązowe włosy.)
Chłopak: Siema, nareszcie przyjechałaś.
Naomi: Ta. I jak nasz nowy dom Shin?
Shin: Jest w porządku. Nasza mama czeka na parkingu, chodź.
(bierze swoją torbę i podąża za bratem)
*Zjadł śniadanie* Ja: Ciągle ten deszcz wyjść nie mogę... Dobra poćwiczę Muay Thai *idzie ćwiczyć*
Ostatnio edytowany przez Yuri (2015-01-31 18:27:17)
(Wchodzi do samochodu, jest trochę mokra, podobnie jak Shin.)
Naomi: Cześć mamo.
Mama: Witaj. Jak coś zajedziemy jeszcze na stację benzynową, muszę coś kupić.
(ruszają, po chwili przyjeżdzają na stację benzynową. Wychodzę z samochodu.)
"Inaba..."
*Do Naomi podchodzi dziewczyna, która najwyraźniej tu pracuje...*
Dziewczyna- Witaj! Jesteś tu nowa, prawda?
Dziewczyna- Tak jak myślałam. Szkoła, prawda? To małe miasteczko, więc nie ma tu zbyt wielu rzeczy do roboty. Pewnie będziesz spędzała czas z przyjaciółkami, albo znajdziesz pracę dorywczą. Tak czy siak, witaj! *podaje rękę*
(podaje rękę) Witaj.
(po jakimś czasie przyjeźdza do swojego nowego domu. Wchodzi i zostawia torbę obok kanapy.)
Mama: Jak ci się podoba kochanie?
Naomi: Jest fajnie.
Shin: Twój pokój jest obok mojego.
Naomi: Okej. (idzie do swojego pokoju.)
(Otwiera dzwi, wokół są jescze kartony. Zaczyna je rozpakowywać, pochwili przychodzi Shin i jej pomaga.)
(Wieczór. Wyglądam przez okno. Mój pokój jest skończony. Ziewam, zasłaniam okno i kładę się na futonie. Zasypiam.)
Czas szybko minął. No dobra czas się kłaść spać bo jutro szkoła... *idzie spać*