Forum, stworzone przez Dimness, na potrzeby umieszczania PBF Świętej Trójcy (Dimness, Magoichiable, MrBaalnazzar)
Powrót do starego avka, hm...
Dzień 64
*Dziś jest 2 listopada. Dziś cały dzień pada.*
*Dziś jest niedziela.*
Who want to talk about murders?
*Takeshi budzi resztę ekipy*
Takeshi- Widzę, że wycieczka poszła w zapomnienie. Pada deszcz.
Midori:*otworzyła oczy i zobaczyła, że Akihiko objął ją ręką przez noc i przytulił do siebie, zarumieniła się* Więc to nie był sen...
Akihiko:*uśmiechnął się* Nie, to nie był sen. Słodko śpisz...
Midori: Och...
Naomi: ... Takeshi, może powinniśmy wyjść, żeby nie zakłócać tej aury? Chyba, że jej nie czujesz.
Takeshi- Jedyne, co czuję, to to, że komuś w tym namiocie krew puściła się z nosa... Ale dobrze, wyjdźmy.
*Wyszedł.*
Kanji:*uciekł z namiotu dziewczyn i biegnie z prędkością porównywalną do Subaru Imprezy* Na Adanosa zostaw mnie co ja Ci zrobiłem!
Hanako:*Ledwo wyszła z namiotu i biegnie (wolniej niz gruby z afro) w strone Kanji'ego z twarzą byka* Wróć do mnie!
Kanji:*po pewnym czasie jest w zasięgu wzroku Takeshi'ego i Naomi* Mój namiot! *przyspieszył*
Midori*w tym czasie w namiocie* A więc zostaliśmy sami...
Akihiko: Jesteś chyba szczęśliwa, co? *uśmiechnął się*
Midori: Każda by była na moim miejscu..Sanada-Senpai wiesz...*w tym czasie wbiegł do namiotu Kanji*..Kanji?!
Kanji: Wybaczcie, że przeszkadzam, ale Hanako za mną biegnie i chyba chce mnie zjeść, musze się ukryć!
Akihiko: Właź do swojego śpiworu, jak coś to Cię tu nie ma!
Kanji:Dobra *schował sie do swego śpiworu*
*Patrzy na Kanji'ego, jak wlatuje do namiotu.*
Naomi: Chyba miał nieciekawą noc...
Takeshi- ...A jak pomyślę, że to po części moja wina, to nawet robi mi się go szkoda... oh, jednak nie, to raczej tylko głód. Zaraz będzie zbiórka. Chodźmy pod dach.
Takeshi- ...Chcę coś zjeść. Twoje zachowanie zakrawa odrobinkę pod manię prześladowczą. Co prawda ci się nie dziwię, ale dostrzegam tutaj zerowe zaufanie względem mnie. Zaufanie jest ważne w drużynie. Chodź.
*Po czym poszedł do miejsca zbiórki.*
Akihiko: Chyba już sobie poszła...
Kanji: Na całe szczęśćie..*widać złość na twarzy Midori, Kanji zauważył to* Ym..w czymś przeszkodziłem...?
Midori: Tak!
Kanji: P-przepraszam..
Midori: A było tak fajnie...
Akihiko: Midori, kiedy wrócimy do Inaby powtórzymy to, tyle, że w moim domu, tam nikt nam nie będzie przeszkadzał...
Midori:*uśmiechnęła się* Już się nie mogę doczekać!
Akihiko: No ja też! Ale czas sie zbierać, bo musimy iść na miejsce zbiórki
Midori: Dobrze. *cała trójka sie wyszykowała i zaczęła kierować się w stronę zbiórki*
Naomi: Nie ufam ci pod TYM konkretnym względem. Szczególnie, że powiedziałeś, że jesteś głodny. A poza tym, zaufałam ci już wchodząc do twojego śpiworu i śpiąc obok ciebie. Więc jakieś tam zaufanie mam. *Poszła za nim.*
*Pomijając godziny zrzędzenia Morooki, cała klasa wróciła autobusem do domu.*