Forum, stworzone przez Dimness, na potrzeby umieszczania PBF Świętej Trójcy (Dimness, Magoichiable, MrBaalnazzar)
Powrót do starego avka, hm...
Dzień 54[
*Dziś jest 23 października. Rano będzie pochmurnie a wieczorem będzie padać.*
*Dziś jest czwartek.*
Who want to talk about murders?
*Dzień jak każdy inny.*
Akihiko:*robi to co zawsze, z przemyśleniami*
*Takeshi, mając świadomość, że zapewne wszyscy na pewno zbiorą się w Junes, skierował swoje kroki w tamtą stronę.*
Akihiko: Jestem pewien, ze spotkałem tamtą dziewczyne, wczoraj...*przypomina sobie sylwetkę dziewczyny z kanału północnego i dziewczyny któa w niego wpadła* Podobne....Hm..chyba lepiej będzie się spotkać w Junes i to obgadać. *pisze SMS do Naomi, żeby przyszła do Junes* Pójde do Kanji'ego *podszedł do Kanji'ego*
Kanji: Yo senpai.
Akihiko:Siema Kanji idziemy do Junes, trzeba obgadać tą dziewczyne co pojawiła sie na kanale północnym
Kanji: No dobra, prowadź *idą razem do Junes, rozmawiająć na temat tejże sylwetki*
Ostatnio edytowany przez Yuri (2014-01-24 16:21:41)
*Wszyscy dotarli na miejsce. Po tym wszystkim Takeshi wyszedł ze sklepu i usiadł na jednym z krzeseł, trzymając w ręku malutką torebkę.*
Akihiko:*Akihiko i Kanji zajęli miejsca* Dobra, jak miewam wszyscy oglądaliście wczoraj północny kanał. Czy macie jakieś pomysły kim mogła być ta dziewczyna? Ja mam jeden pomysł, ale powiedzcie najpierw wasze.
Ostatnio edytowany przez Yuri (2014-08-02 17:49:12)
Takeshi- ...Wyglądała trochę jak Midori Yamikawa, ale to nie mgła być ona. Przecież ona nie mieszka w Inabie...
Kanji: N-nie mam pomysłu..
Akihiko: Dobra kolej na mnie. No więc jestem prawie pewien, że ją spotkałem tego samego dnia, spytacie skąd ten pomysł. Ponieważ wpadła na mnie dziewczyna z podobnymi włosami i podobną sylwetką, myśle, że to była ta sama dziewczyna. Na naszą nie korzyść nie wiem gdzie jej szukać...
Takeshi- *do Akiego* ...I pewnie jeszcze mi powiesz, że miała kruczoczarne włosy i jasnozielone oczy, co...?