Forum, stworzone przez Dimness, na potrzeby umieszczania PBF Świętej Trójcy (Dimness, Magoichiable, MrBaalnazzar)
Powrót do starego avka, hm...
Dzień 47
*Dziś jest 16 października. Rano będzie pochmurnie a popołudniu zaświeci słońce.*
*Dziś jest czwartek.*
Akihiko*Day like the others*
*Chyba dopiero około 4 zasnęłam. Gdyby nie fakt że nagle poczułam dotyk w okolicach szyi. Momentalnie spanikowałam ale nie mogłam w ogóle czymkolwiek poruszyć czy nawet krzyknąć. Czułam jak coś mi się zaciska na szyi. Po chwili wszystko mineło. Momentalnie wstałam przerażona. Pot wręcz lał się ze mnie. Nie wiedziałam co się przed chwilą stało. Ale nie mogłam zasnąć później. Tak więc leżałam aż do momentu kiedy Shin wszedł mi do pokoju. Czyli około siódmej.*
Shin: Naomi? Czemu się nie zbierasz? Spóźnimy się do szkoły!
Naomi: Idź sam, ja... nie jestem w stanie.
Shin: A Kou? Trening mamy...
Naomi: Powiedz mu że naprawdę jest mi przykro że nie mogę przyjść. Nie jestem w stanie. Psychicznie...
Shin: Dobrze. Powiem mu to. Do zobaczenia. *Wyszedł a ja zostałam sama. Złapałam się za głowę.*
Naomi: *po cichu* Dlaczego ja...?
Who want to talk about murders?
*Takeshi poszedł do szkoły zjadłszy śniadanie po drodze.*
*Naomi usłyszała, że ktoś dzwoni do drzwi w jej domu.*
Akihiko:*idzie na trening*
*Siedziałam w salonie, nie wiedziałam co robić. Miałam kompletną pustkę w głowie. Nie miałam sił. Długa nieprzespana noc daje swoje znaki. A kawy nie pijam.*
*Znowu dzwoni dzwonek.*
Akihiko:*idzie na ramen, i rozmawia z Facetem za ladą na temat zawodów*
*Postanowiłam wkońcu wstać i otworzyć. I zrobiłam tak jak stwierdziłam.*
*Za drzwiami stał... Takeshi.*
Takeshi- *chwila ciszy, jakby próbował wydobyć z siebie słowo* ...Masz chwilę, żeby pogadać?
Naomi: W jakim celu? *Zaczełam się bać, trauma wraca a fakt że jestem sama w domu sprawia że nie czuje się bezpieczna.*
Takeshi- Jest parę kwestii, które trzeba obgadać. A poza tym, czemu nie przyszłaś do Ayi kiedy cię prosiłem?