Forum, stworzone przez Dimness, na potrzeby umieszczania PBF Świętej Trójcy (Dimness, Magoichiable, MrBaalnazzar)
Powrót do starego avka, hm...
Dzień 43
*Dziś jest 12 października, rano będą lekkie opady deszczu, natomiast wieczorem będzie pochmurnie.*
*Dziś jest niedziela.*
Akihiko:*wstaje* Ach, niedziela! *idzie sobie zrobić śniadanie, po czym idzie na rzeke poćwiczyć*
Who want to talk about murders?
*Takeshi zjadłszy śniadanie wrócił do swojego pokoju, po czym zamknąwszy go na klucz zazął zajmowac się swoimi sprawami.*
*Stwierdziłam że czas zapoznać się trochę z panem T., który uznaje że ma ze mną się nie przyjaźnić. Wyszłam z domu i skierowałam się w stronę jego domu.*
*Zapukawszy do drzwi Dim uświadczyła niskiego głosu mówiącego zza drzwi.*
głos- Yama!
*Dim nagle poczuła, że coś ją łapie od tyłu, po czym straciła przytomność. Obudziła się w zaułku w dzielnicy handlowej.*
*Wstałam i otrzepałam się.* "Myślisz że sie tak łatwo poddam?" *Ponownie wyruszyłam do jego domu.*
*Ponownie zapukawszy po raz kolejny odpowiedział jej niski głos.*
głos- Yama!
*Tym razem jednak, oparłam się plecami o ścianę. Przedemną pojawiła się moja Persona Pheonix. Płonący ptak wylądował obok mnie i rozglądał się.*
*W powietrzu rozpylił się dziwny gaz. Po chwili Dim poczuła się strasznie śpiąca, po czym zasnęła i obudziła się tam, gdzie wcześniej.*
*Wróciłam do niego, jednak tym razem rzuciłam mu na chodnik małą wiadomość po czym udałam się w stronę rzeki.*
Akihiko*Przestał ćwiczy, i położył się na trawie*
*Zauważyłam Aki'ego na trawie. Zeszłam do niego.*
Dimness: Hej Aki.
Akihiko: Cześć